Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Özkaya: “Bu fuarda iş arayan kimsenin iş bulamayacağına inanmıyorum”

Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Özkaya: “Bu fuarda iş arayan kimsenin iş bulamayacağına inanmıyorum”

Fuar açılışında konuşan Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya: “Şehrin tüm dinamikleri gerçekten bu fuarın böyle bir ortama gelmesi için elinden gelen gayreti gösterdi. Bu fuarda iş arayan kimsenin iş bulamayacağına inanmıyorum herkesin farklı alanlarda çalışana ihtiyacı var ben emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR himayelerinde gerçekleşen Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı açılışı yapıldı. Çeşitli sektörlerden 200 firmanın katılımıyla iş arayan ve işverenin buluştuğu fuarın açılışına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve sanayiciler katıldı.
 
Fuar açılışında konuşan Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya: “Şehrin tüm dinamikleri gerçekten bu fuarın böyle bir ortama gelmesi için elinden gelen gayreti gösterdi. İşverenlerimiz de 200 ve üzerinde kişinin stand talebiyle burada gerçekten iş arandığını samimi olarak beyan etti. Bu fuarda iş arayan kimsenin iş bulamayacağına inanmıyorum herkesin farklı alanlarda çalışana ihtiyacı var ben emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp