KAYSERİ OSB MALİ GENEL KURULU’NU YAPTI

KAYSERİ OSB MALİ GENEL KURULU’NU YAPTI

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 18. Olağan Mali Genel Kurulu Kayseri OSB Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Genel kurul gündemindeki tüm maddeler sanayicilerin oyu ile kabul edildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Mali Genel Kurulu’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri OSB Başkanı Murat Yibur, davetliler ve sanayiciler katıldı.

Genel Kurulun açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yibur, genel kurula katılan sanayicileri selamladı ve mali genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Mali Genel Kurul’da daha sonra Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başkan Vekilliğine Yılmaz Büyüknalbant, Divan Üyeliğine ise Hacı Çevikel seçildi. Divan’ın oluşmasının ardından bir konuşma yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri için önemli hizmetlerde bulunan Tahir Nursaçan’a teşekkür etti. 1 yılı aşkın bir süredir Kayseri OSB ile kamuoyunun meşgul edildiğini ifade eden Ersoy, “kamuoyu daha fazla meşgul edilmemeli” dedi ve sanayicilerin gerekeni yapacağına inandığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuşmasında “Ortak paydamız Kayseri” diyerek bir ve beraber olmanın önemini vurguladı. Sanayicinin iradesine ipotek koymayı düşünmediklerini dile getiren Özhaseki, sanayicinin üretimle, istihdamla uğraşması gerektiğini ve bu doğrultuda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Sanayicilere de seslenen Özhaseki, “Elinizi vicdanınıza koyun ve doğru neyse onu yapın” çağrısında bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından Mali Genel Kurul’un gündemine geçildi. 2019-2020 yıllarını kapsayan faaliyet raporunu dönemin Kayseri OSB Görevden uzaklaştırılan eski Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan okudu. Nursaçan’ın okuduğu faaliyet raporu ve ardından denetim raporları, bilançolar ve gelir-gider tabloları sanayicilerin oyuna sunuldu. Mali Genel Kurul’da gündemdeki tüm maddeler genel kurul üyeleri tarafından kabul edildi.

Google+ WhatsApp