Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne 30 yeni araç tahsis edildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne 30 yeni araç tahsis edildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne alınan 30 aracın teslim töreninde konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; “Bugün 30 aracımız Kayseri sokaklarında huzur ve güven dağıtmaya başlayacaklar. Buna gerçekten ihtiyacımız vardı. Hem benim hem de Emniyet Müdürümüzün Kayserililere bir sözü vardı. Kayseride hiçbir ıssız alan bırakmadan bu şehir huzur ve güvenin şehri olacak diye söylemiştik” dedi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne hizmet kalitesini artırmak amacıyla satın alınan 30 aracın teslim töreni Kayseri Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi. Törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Şube Müdürleri, Komiserler ve emniyet personelleri katılım sağladı.
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne alınan 30 aracın teslim töreninde konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; “Bugün 30 aracımız Kayseri sokaklarında huzur ve güven dağıtmaya başlayacaklar. Buna gerçekten ihtiyacımız vardı. Hem benim hem de Emniyet Müdürümüzün Kayserililere bir sözü vardı. Kayseride hiçbir ıssız alan bırakmadan bu şehir huzur ve güvenin şehri olacak diye söylemiştik. Öncelikle gençlerimizi zehirlemek isteyenlere şunu ifade etmek istiyorum ne yaparsanız yapın, hangi yolu denerseniz deneyin, hangi şekilde getimek isterseniz getirin emniyetimiz jandarmamız size göz açtırmayacak sizi ensenizden tutacak layık olduğunuz kodese yerleştirecek. Hiçbir gencimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Bunun yanında hiç kimsenin de huzur şehri olan Kayseri’nin huzurunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Kayseriyi layık olduğu şekilde huzur ve güven şehri olarak tesis edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Öte yandan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e teşekkürlerini ileten Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın; “Valimizce gerçekleştirilen ortak çalışma sonucunda bugün Kayseri Emniyet Müdürlüğüne satın alınan 30 tane aracın teslim töreninde buluştuk.Vatanımızın uğruna şehit olan tüm teşkilat mensuplarına rahmetle gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor meslektaşlarıma ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Google+ WhatsApp