KAYSERİ ADINA ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ

KAYSERİ ADINA ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Kayseri şubesi Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) seçimlerine katıldı.

Seçimlere ilişkin açıklama yapan ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan, “Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ülkemizin ihracat noktasında temel bir görev üstleniyor. Bulunduğu yer itibariyle ticari diplomasinin beşiği konumunda. Bizlerde son yıllarda Kayseri adına yaptığımız atılımlarla bu mecralarda görev almaya başladık. Farklı ülke masalarında temsilcimiz bulunuyor. Bir ülke masasında da başkanlığımız var. İki ülke masasında başkan yardımcılığımız ve 11 ülkede de yürütme kurulları görevimiz mevcut. Yoğun bir çalışma takvimine rağmen katılabilen üyelerimiz ile İstanbul’da seçimlere katıldık. Bugün aramızda bulunamayan üyelerimiz de vekaleten oylamalara katıldılar. Bizler Kayseri adına çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bizim bu masalarda olmamız, çözüm önerileri sunuyor olmamız, iş birliklerini artırabiliyor olmamız son derece mühim. Kayseri adına üretimde bulunan, ihracatını artıran herkesin yanındayız. Bu hamlelerimizin olumlu sonuçlarını şimdiye kadar gördük, bundan sonra da göreceğiz. Sadece ASKON üyelerine değil Kayseri adına üreten tüm sanayici ve iş dünyası temsilcilerine destek vermeye çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Programda birbirinden önemli iş dünyası temsilcisi yer alırken DEİK Türkiye- Afrika iş dünyası konseyi başkanı Berna  Gözbaşı da seçimlerde hazır bulundu.

Google+ WhatsApp