KASKİ, AŞIRI YAĞIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALIYOR

KASKİ, AŞIRI YAĞIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlardan kaynaklı olası su baskınlarının önüne geçebilmek için kent genelinde yağmur suyu ızgaraları, yağmur suyu terfileri, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı temizliğini tüm hızıyla sürdürüyor.

Kent genelinde altyapı faaliyetlerini sürdüren Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, diğer yandan kentte aralıklarla devam eden yağışlarda herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için de gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu kapsamda yağmur suyu ızgaraları, yağmur suyu terfileri, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında bakım onarım çalışmalarına hız verilirken, gerçekleştirilen çalışma ile yaşanabilecek olası su taşkınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Diğer yandan KASKİ tarafından yapılan açıklamada özellikle ana arterlerde belirlenen noktalarda temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğine dikkat çekilirken, herhangi bir mağduriyet ile karşılaşılmaması için mazgallara çöp veya benzeri şeylerin atılmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Google+ WhatsApp