İzmirli Kuaförler Sanatlarını Sergileyecek

İzmirli kuaförler ve makyaj uzmanları sanatlarını 2 Kasım´da yapılacak 2014 İzmir Saç Tasarım Kuaförlük ve Makyaj Yarışması´nda sergileyecekler. Kendine güvenen her meslektaşını yarışmaya katılmaya

İzmirli kuaförler ve makyaj uzmanları sanatlarını 2 Kasım´da yapılacak 2014 İzmir Saç Tasarım Kuaförlük ve Makyaj Yarışması´nda sergileyecekler.
Kendine güvenen her meslektaşını yarışmaya katılmaya davet eden İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın, `Bu organizasyona sadece oda üyelerimiz ve İzmirli meslektaşlarımız değil, kendine güvenen herkes katılabilir. İlçelerdeki odalarımıza veya Ticaret Odası kayıtlı olan ya da çevre illerden katılmak isteyen her meslektaşımıza açık bir organizasyon düzenleyeceğiz´ dedi.
İzmirlilere de çağrıda bulunan Apaydın, ´`Kuaförlük, saç tasarımı bir sanattır. Meslektaşlarımız saçlarda yarattıkları özgün modellerle insanların moral kazanmalarına, kişiliklerinin sergilenmesine katkıda bulunmaktadırlar. Gönlüm, 2014 İzmir Saç Tasarım Kuaförlük ve Makyaj Yarışması´nda ter dökecek meslektaşlarımın yarattığı tasarımları, sanatlarını her İzmirlinin izlemesini arzu ediyor.´´ diye konuştu.
BALKANLARDA TEMSİL EDECEKLER
Yarışmada ilk üçe girenlerin ödüllendirileceğini kaydeden Sezai Apaydın, `Yarışmanın birincisi Çeşme´de 5 yıldızlı bir otelde hafta sonu tatili veya Balkanlarda mesleğimizi ve ülkemizi temsil hakkı kazanacak. Birinci olacak arkadaşımız eğer Balkanlardaki yarışmayı tercih ederse, 23-24 kasım tarihinde Yunanistan´ın Selanik kentinde yapılacak olan 19. Balkan Kuaförlük ve Makyaj Sanatı Festivali´nde Türkiye´yi temsil edecek. Bu takdirde birinci arkadaşımızın yol ve konaklama masraflarını biz üstleneceğiz.´´ dedi.
Yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin odaya müracaat edebileceklerini dile getiren Apaydın sözlerini şöyle sürdürdü: ´´Odamıza gelemeyen meslektaşlarımız 445 44 26 numaralı telefonumuzdan bilgi alabilirler. İzmirli kuaförler bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlarda üstün dereceler almış maharetli arkadaşlarımızdır. Bu tür etkinliklerle arkadaşlarımızın çıtasını yükseltmek, yaratıcılıklarını geliştirmek, mesleğimizi bir adım öteye taşımak amacındayız.´´
(KE)

16.10.2014 22:24:41 TSI

Google+ WhatsApp