İYİ Partili Gözütok, “Şehrimizde park, lüks değil ihtiyaçtır”

İYİ Partili Gözütok, “Şehrimizde park, lüks değil ihtiyaçtır”

İYİ Partili Göker Gözütok sosyal medya hesabından Alpaslan parkını örnek göstererek yaptığı paylaşımda, "Şehrimizde kaç kişi evinden yürüyüş mesafesinde bu büyüklükte ve güzellikte bu parka ulaşabiliyor. Park alanlarının konut parseline çevrildiği ve satıldığı şehrimiz de özellikle Türkiye'nin en yüksek yapılaşmasının olduğu şehrimizde park bir lüks değil ihtiyaçtır”dedi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Alparslan parkına giden   İYİ Partili Göker Gözütok, bu parka belirli bir kısmın yürüyerek ulaşabildiğini fakat diğer kısmın bu parktan mahrum kaldığını parkın bir lüks olmadığına değindi. Gözütok, ”Şehrimizde kaç kişi evinden yürüyüş mesafesinde bu büyüklükte ve güzellikte bu parka ulaşabiliyor. Park alanlarının konut parseline çevrildiği ve satıldığı şehrimiz de özellikle Türkiye’nin en yüksek yapılaşmasının olduğu şehrimizde park bir lüks değil ihtiyaçtır” ifadelerine yer verdi.
 
Ulaşamayan diğer vatandaşların oturduğu semtler de Alparslan Parkı gibi büyük ve güzel parklar olması gerektiğine değinen Gözütok,  “Eskişehirbağları, 
Mevlânâ, Uğurevler, Sancaktepe, Altınoluk, Kırsal mahalleler, ilçeler bu güzelliklerle buluşabiliyor mu?” diyerek eleştiride bulundu.

Google+ WhatsApp