İSRAİL DURDURULMALI AKAN KAN DURMALI

İSRAİL DURDURULMALI AKAN KAN DURMALI

Gazze'de Aksa Tufanı harekatının üzerinden 361 gün geçti. 361 günden bu yana eli kanlı İsrail havadan, karadan Gazze'yi bombalıyor katliam üstüne katliam yapıyor.

 Bir yıla yakın zamandır her gün gece gündüz devam eden ABD ve Batı ülkeleri destekli İsrail soykırımında bugüne kadar 18 bini çocuk, 15 bini kadın olmak üzere, 50 bin Müslüman şehit oldu. Gazze ve Filistin'de akıttığı kana doymayan Katil ve vampir İsrail şimdi de Lübnan'a da saldırıya geçti, Suriye’yi bombalamaya başladı.

 Bir haftadır Lübnan’ da devam eden İsrail saldırılarında 1.500'den fazla insan öldü binlercesi yaralandı, yüz binlerce insanda yerinden edildi.

 ABD'nin her türlü desteğini alarak daha fazla kan dökmek isteyen İsrail kendilerine vaat edildiğine inandığı Arzı mevdut (vaat edilmiş topraklar) a ulaşmak için gözü dönmüşçesine saldırmaya, daha fazla kan dökerek semirmeye devam ediyor.

 Bizler Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;

 361 günden bu yana acımasızca devam eden Gazze Katliamı  ve Lübnan katliamında Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm dünyanın gözü önünde, gözü dönmüşcesine devam eden İsrail saldırılarının bir an önce durdurularak, akan masum kanın durması için, vicdanını kaybetmemiş insanları ve Devletleri işbirliği yaparak harekete geçmeye, Mazlumlara ve insanlığa sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 1 yıldan bu yana vahşi İsrail saldırılarında hayatını kaybeden, yaralanan Gazze, Filistin ve Lübnanlı mazlumlar için dua edip onların yanında olduğumuzu haykırmak için 5 Ekim Cumartesi günü Sivas Caddesi'nde Emirgan'dan başlayıp Cumhuriyet meydanına kadar devam edecek olan Filistin'e destek yürüyüşü ve cumhuriyet meydanında yapacağımız mitinge tüm Kayseri halkımızı davet ediyoruz.                                                                                                

Google+ WhatsApp