İlçe Protokolü Ayşepınar Mahallesinde Kardeşlik İftarına Katıldı

İlçe Protokolü Ayşepınar Mahallesinde Kardeşlik İftarına Katıldı

Antalya’da müteahhitlik yapan Ayşepınar Mahallemizden hayırsever hemşerimiz Fahrettin Sert’in geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yıl da kardeşlik içerisinde yapıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisinin İlçe Başkanları’nın da katıldığı iftar programında toplamda 1000’e yakın kişi aynı anda iftar yapma bereketini yaşadılar. Ezan öncesinde İlçemizin eski müftüsü Mustafa Başaran’ın sohbette bulunduğu programda Başkan Cabbar da kısa bir selamlama konuşması yaparak, böylesi güzel bir atmosfere ev sahipliği yaptığı ve bunu geleneksel hale getirdiği için Fahrettin Sert’e teşekkürlerini iletti. Develi’deki bu kardeşlik tablosunun hiçbir zaman yıpranmadığını belirterek sözlerine başlayan Dedeoğlu “Develili hemşerilerim 1 Kasım’da nasıl destan yazıp beni meclise göndermeyi başardılarsa aynı destanı inşallah bir kez daha 24 Haziran’da yapacaklardır. İki buçuk yıllık milletvekilliği dönemimde Develimize çok önemli projeler ve hizmetler kazandırdık, inşallah tekrar seçilmem durumunda yarım kalan projeleri de en kısa sürede tamamlayacağım” açıklamalarında bulundu.

Ayşepınar Mahallesi sakinleriyle hasbihal ederek dua ve desteklerini isteyen Vekil Dedeoğlu ve Başkan Cabbar, hayırsever hemşerimiz Fahrettin Sert’e teşekkürlerini ileterek programdan ayrıldı. İftar programı İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Google+ WhatsApp