Hileli veya taklit ürünler yaptığı saptanan firmaların 2.ci listesinde Kayseri’den 26 firma var

Hileli veya taklit ürünler yaptığı saptanan firmaların 2.ci listesinde Kayseri’den 26 firma var

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından dün açıklanan taklit veya tağşiş yaptığı saptanan firmalar listesinde Kayseri’den 19 firma yer aldı. Bugün ise 2.si açıklanan listede Kayseri’den 26 firma yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilkini dün yayınladığı taklit veya tağşiş yaptığı saptanan firmalar listesinde Kayseri'den 19 firma yer almıştı. Bugün ise 2.si listede Kayseri’den 26 firma yer aldı. Açıklamada firmaların ürettiği ürünlerin detayları ve uygunsuzluk nedenleri belirtildi.
 
Açıklamaya göre Kayseri’de; Hisar Çikolata Şekerleme, Güldüoğlu Şekerleme Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özselamoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret, Er Et Erciyes Et ve Et Ürünleri Gıda Tic. ve San. Ltd. Şti., Antep Eli Lahmacun, Zirve Danacı Sucukları Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Kayseri Mercan Gıda Üretim Paz. San. Dış Tic. Ltd Şti., Çimen Market, Yeni Murat Kasabı, Arda Et Ürünleri San. ve Tic. Ltd., ASR Et Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti., Ünal Gıda ve İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, As-Ar Gıda İnş. Teks. Hurda ve Pet. Ür. San. Tic. Ltd. Şti., Özdamla Doğal Gıda, Ceylan Süt Mamülleri Gıda Teks. Ev Alt. Fot. San. Ve Tic. Anonim Şirketi, Hak Süt ve Süt Ürünleri, Sütçübey Süt Ürünleri, Sizin Gıda, Demkay Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Keyif Süt Ürünleri Gıda Tar. Hayv. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti, Birsen Güven Gıda San. ve Tic. Anonim Şti., Demircioğlu Süt Ürünleri, Hak Süt ve Süt Ürünleri, Süttad Süt Ürünleri Anonim Şirketi, BMY Süt Çiftliği, Arısoy Petrol Ürünleri inşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa ve Mehmet Sevilay Süt ve Süt Mam. İnş’ın taklit ve tağşiş yaptığı saptandı.
 

Google+ WhatsApp