HAYIR KURUMLARI ŞEFKAT DERNEĞİNDE TOPLANDI

HAYIR KURUMLARI ŞEFKAT DERNEĞİNDE TOPLANDI

Kayseri gönüllü kültür kuruluşlarına üye olan 16 hayır kurumunun Mayıs ayı istişare toplantısı Şefkat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinde yapıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gönüllü Kültür Kuruluşları başkanı Ahmet Taş 6 Şubat‘ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem, deprem bölgesine insani yardım kurumlarının yardımları, kendilerinin de deprem bölgesindeki inceleme ziyaretleri, Belediyelerin deprem bölgesine katkıları ve deprem bölgesinde yaşanan göç hareketliliği konusunda özet bilgiler verdi.

Ev sahibi Şefkat derneği Başkanı E. Hakan Ekinci Şefkat derneğinin çalışmaları Ramazan’da ve Bayramda deprem bölgesindeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda Veren el derneği adına Hüseyin Taş, İyilikder adına Ahmet Kaçar, İnsan Vakfı adına Fazıl Demirkol Fakir ve Muhtaçlara yardım derneği adına Burhan Karamustafaoğlu, Hasene derneği adına Ömer Benli, Kızılay Kayseri Şubesi adına Başkan Cafer Beydilli  kurumlarının Ramazan ve Bayramda deprem bölgesi ve Kayseri’de bulunan depremzede aileler  ve Yardım alan  vatandaşlara yönelik hizmetleri konusunda bilgiler aktardılar. Kızılay Kayseri Şube başkanı Cafer Beydilli  Deprem döneminde Ramazan ve Bayramda Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kızılay Genel Merkezi’nin genel kurul süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Gönüllü Kuruluşlar Başkan Taş tüm kurumlara, insanlığa karşılık beklemeden yaptıkları hizmetler için teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu, katılımcı kurum temsilcilerine teşekkür etti.  Seçimlerin insanımız ve ülkemizin geleceği için hayırlı sonuçlara vesile olmasını dilediğini bildirdi.

Google+ WhatsApp