11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den cenazede çelenk ricası
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kayınpederinin dün akşam hayatını kaybetmesinin ardından cenazeye çelenk göndereceklere Twitter üzerinden mesaj gönderdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kayınpederinin dün akşam hayatını kaybetmesinin ardından cenazeye çelenk göndereceklere Twitter üzerinden mesaj gönderdi.
Güvenlik güçleri, Cizre'de 'masum yaralıların' olduğu iddia edilen bodrumda cephanelik ele geçirdi. Ele geçirilenler arasında yer alan Zerdüştlük inancının kutsal kitabı Avesta ise, örgütün gerçek yüzünü ortaya koydu.
Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 116, çeyrek altının satış fiyatı ise 193 lira oldu.
Bursa'da girişimci genç çift, Türkiye'de az bilinen istiridye mantarını üreterek kırmızı ete rakip çıkardı.
Washington yönetimi PYD’yi legal yapı ve müttefik olarak görüyor, CIA ise illegal yapı olarak rapor ediyor.
Rusya’nın Suriye’deki askeri etkinliği ve resmi makamlar tarafından “yeni bir dünya savaşı” söyleminin ardından Ankara harekete geçti.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen Suriye toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Suriye'de bir hafta içinde şiddetin durdurulması konusunda uzlaşma sağlandığını duyurdu.
Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın, sosyal medya hesabından Türk bayrağına sarılı şehit tabutlarıyla, terörist cenazelerinin fotoğraflarını birlikte paylaşmasına vatandaşlar tarafından tepki yağdı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim alnımızda 'enayi' yazmıyor kusura bakmayın. Bu işin hakkı neyse bunu yapın. Biz bir yere kadar sabır, sabır, sabır ondan sonra da gereği neyse bunu yaparız. Herhalde otobüsler, uçaklar boşuna durmuyor" dedi.
Güneydoğu’nun 6 ilinde kaçak kullanımından doğan enerji kaybının ancak 4 tane Atatürk Barajı büyüklüğündeki barajın üreteceği enerji ile karşılanabileceği ortaya çıktı.
FED Başkanı Yellen'in konuşması sonrasında altın yükselişe geçti.
ABD ve terör örgütü PYD arasındaki silah alışverişi ortaya çıktı, ortalık karıştı. ABD ordusunun verdiği silahları 'Terzi' kod adlı PKK'lı teröristin teslim aldığı tespit edildi. Silahların bir kısmını PYD'ye, kalanını PKK'ya gönderen Terzi, Musul'da Bordo Bereliler'in operasyonuyla paketlendi
Genelkurmay Başkanlığı, Sur'da devam eden operasyonda yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Bayrampaşa’da bulunan Yenişafak Gazetesi’nin bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.