YPG mevzileri top atışlarıyla vuruldu
Ankara’daki terör saldırısının ardından Suriye sınırında hakim olan sessizlik, fırtına obüslerinin yoğun top atışlarıyla bozuldu. Art arda yapılan atışlarla YPG mevzileri vuruldu.
Ankara’daki terör saldırısının ardından Suriye sınırında hakim olan sessizlik, fırtına obüslerinin yoğun top atışlarıyla bozuldu. Art arda yapılan atışlarla YPG mevzileri vuruldu.
Başbakan Davutoğlu, 28 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı Ankara’daki terör saldırısına ilişkin , "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır" dedi.
Ankara’daki hain saldırıda hayatını kaybeden Astsubay Çavuş Feyyaz İlhan’ın son paylaşımı yürek burktu.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Terör, bir insanlık düşmanlığıdır. Terör/terörist eylemiyle insanlarımız şehit olduğunda sevinenler insan değildir, hayvan değildir ama hayvandan da aşağı belhüm edaldir" dedi.
Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı sonucu 28 kişi hayatını kaybederken, infilak eden aracın İzmir’den kiralanmasına ait görüntü ortaya çıktı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 16 Şubat’ta girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu da katıldı.
Van istikametinden Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gelen 20'ye yakın askeri araç Şemdinli'ye gitti.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan bir asker ve bir polisin şehit olduğunu açıkladı.
BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ile Almanya ve Hollanda büyükelçileri Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Sultangazi'de bir banka şubesi, üzerinde bomba düzeneği olduğunu söyleyen silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Soyguncunun banka şubesinden yaklaşık 37 bin TL aldığı öğrenildi.
Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası İstanbul Emniyeti de alarma geçti.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi kantininde yaşanan stant ve afiş gerginliği sonrası çıkan olaylarda Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri öğrencilere biber gazı ve kalkanlarla müdahale etti.
Seri Etkin Ve Güvenli Bir Ulaşım İçin 8 Bin 400 Metrekare Yükseltilmiş Kavşak Ve Kasis Yapılacak
Bünyan Belediyesi Tarihi Sultanhanı'nda Çalışmalara Başlıyor
10 Gündür Haber Alınamayan Birsen'in Ailesinin Endişeli Bekleyişi Sürüyor