GÜLSOY : YENİ AKILLI CEP TELEFONU OVION, ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİNE GÜÇ KATMIŞTIR

GÜLSOY : YENİ AKILLI CEP TELEFONU OVION, ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİNE GÜÇ KATMIŞTIR

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde KVK onaylı olarak üretilen Türkiye’nin yeni akıllı cep telefonu Kayseri Ticaret Odası’nda tanıtıldı. KTO Başkanı Gülsoy, “Ticari zekâsı ile ünlü olan Kayseri’de İş İnsanı Mustafa Kemal Saçmacı tarafından üretimi gerçekleştirilen yeni akıllı cep telefonu şehrimizin marka değerinin gücünü daha da artırmıştır dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde üretilmeye başlanan Türkiye’nin yeni akıllı cep telefonu markası ile akıllı saati, Kayseri Ticaret Odası’nda tanıtıldı.

Ödül Madeni Eşya firması sahibi Mustafa Kemal Saçmacı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u makamında ziyaret ederek yeni akıllı cep telefonu üretim süreçlerini ve teknik özelliklerini paylaştı.

Yerli üretim cep telefonunu yakından inceleyen KTO Başkanı Ömer Gülsoy, “Teknoloji üretiminde şehrimizde teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla katma değeri yüksek olan akıllı cep telefonu üretilmesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Şehrimizin marka değerine güç katmıştır. Biz iş insanlarımıza sürekli olarak katma değeri yüksek ürünler üretmeleri yönünde telkinde bulunuyoruz. Teknolojiye yatırım yaparak Kayseri’mizi gururlandıran değerli iş insanımız Mustafa Kemal Saçmacı’yı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bizim de artık gururla bahsedeceğiz bir akıllı telefon markamız var. Yerli ve milli üretim oranın artması en büyük dileğimizdir. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatımıza olumlu katkı sağlayacak olan OVION’un tüketicilerimiz tarafından ilgi göreceğinden şüphem yok. İthalatımızda da teknolojik ürünlerin başında gelen cep telefonunu talebinin yerli akıllı telefonumuzdan karşılanması iş dünyasının temsilcileri olarak bizleri de mutlu edecektir. Kayserimizdeki bu tür inovasyon hamlelerinin artmasını, ülkemizin cari açığının kapanmasında katkı sunmasını diliyorum. “ diye konuştu.

Ödül Madeni Eşya Firması sahibi İş insanı Mustafa Kemal Saçmacı’da Kayseri’ye ve Türkiye’ye kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Google+ WhatsApp