GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN  İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ VE TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİNE ZİYARET

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ VE TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİNE ZİYARET

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları yönetimi yeni atanan İl Tarım ve Orman müdürü Bülent Saklav ile Toprak Mahsulleri Ofisi Kayseri baş müdürü Abdülnaim Gülseroğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Önce  il Tarım ve  Orman  müdürü Saklav’ı   ziyaret eden gönüllü kuruluşlar heyeti Kayseri’de ve Türkiye’de tarım faaliyetlerini, yıllık mahsül rekoltelerini, Devletin tarımda verimi ve kaliteyi artırmak için yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

 Kayseri  il Tarım ve Orman müdürlüğüne yeni başlayan Bülent Saklav’a hayırlı olsun dileklerini bildirip başarılar dilediler. Gönüllü kuruluşların yaptığı  sivil toplum çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Gösterdiği yakın ilgi, verdiği bilgiler ve evsahipliği için il müdürüne teşekkür ettiler.

Ahmet Taş başkanlığındaki gönüllü kuruluşlar yönetimi daha sonra toprak mahsulleri ofisine geçerek il müdürü Abdülnaim Gürseloğlu’nu ziyaret ettiler. Müdür Gülseroğlu’nu bu sezon yaptıkları alımlarda, gösterdikleri başarı için tebriklerini bildirip başarılar dilediler. Ayrıca Türkiye’nin hububat rekoltesi yıllara ve yağışlara göre değişe rekolte miktarları ve Türkiye’nin ihtiyaçları konusunda bilgiler aldılar.

Ofis müdürü Abdülnain Gülseroğlu gönüllü kuruluşların ziyaretinden çok memnun kaldığını, kapılarının her zaman sivil kurumlara açık olduğunu bildirdi. Ziyaret için teşekkür etti.

Ahmet Taş, Mehmet Soner Beşparmak, Efdal Özkartal ve Nadir Mermer’in hazır  bulunduğu ziyaretler sonunda Gönüllü kuruşlar başkanı Ahmet Taş Tarım il müdürlüğü  toprak mahsulleri ofisine yaptıkları nezaket ziyaretinden gördükleri ilgi ve aldıkları bilgilerden çok memnun kaldıklarını bildirdi.  Devlet bürokrasisi ile tanışma ve bilgilermenin sivil toplum çalışmaları için kazanım olduğunu dile getirdi.

Google+ WhatsApp