GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR MEMUR SEN DE BAYRAMLAŞTI

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR MEMUR SEN DE BAYRAMLAŞTI

Gönüllü Kültür Kuruluşlarına bağlı sivil toplum kurumları Memur Sen il temsilciliğinde bir araya gelerek bayramlaştılar. Bayramın üçüncü günü saat 10:30’da Memur Sen il temsilciliğinde bir araya gelinerek yapılan bayramlaşmaya çok sayıda sivil toplum temsilcisi ve üyeleri katıldı.

Bayramlaşmada ilk konuşmayı  yapan Memur Sen il temsilcisi ve Eğitim Birsen 1 Nolu Şube Başkanı M.Emin Aslantürk katılım için teşekkür ederek, Türk halkının ve islam ümmetinin  Kurban Bayramını tebrik ettiğini hayırlara vesile olması dileklerini dile getirdi.

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, ev sahipliği ve ikramlar için Memur Sen il temsilciliğine teşekkür etti, katılımcıların bayramını tebrik etti. Taş konuşmasının devamında bayramın İslam  dünyasında buruk ama heyecanlı yaşandığını söyledi. Türkiye’deki hayır kurumlarının yurtiçinde, başta deprem bölgesi olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde ve dünyanın mazlum coğrafyalarında yardım çalışmaları yürüterek taktir kazandıklarını bildirdi. İslam dünyasından batı ülkelerine giden ve Afrika’da sıcakta, Asya’da dağlarda donarak, Akdenizde ise tekneleri batırılarak öldürülen mülteciler yüzünden, İslam dünyasında bayramın buruk karşılandığını söyledi.

Katılımcılardan Hasene insani yardım Vakfı adına Mehmet Topuz, Darülaceze Vakfı adına Ömer Faruk Aksebzeci söz olarak , Bayram ve ülke insanımızın problemleri konusunda görüşlerini dile getirdiler, katılımcıların bayramını tebrik ettiler.

KUR’AN’a HAKARET ÖZGÜRLÜK OLAMAZ

Bir İskandinav ülkesi olan İsveç’te ne yazıkki! Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’e hakaret moda haline geldi. Nato’ya girmek için müracaat eden ve Türkiye’nin onayına ihtiyacı olan İsveç’te ilgili birimlerden izin alarak Kur’an-ı Kerim’e hakaret edildi ve yakıldı. Bunuda ifade Hürriyetini kullanılması olarak kamuoyuna duyurdu.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak; kutsal kitabımıza yapılan bu hakaret ve saldırıyı şiddetle kınıyor lanetliyoruz. Bizim kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim dahil tüm Semavi kitaplara yapılan ve yapılacak olan saldırıların suç kabul edilmesi ve faillerinin en ağır ceza ile cezalandırılmasının Hukuki metinlerle garanti altına alınması için AB ve Avrupa parlamentosuna göreve davet ediyor, İsveç’teki hakaret failinin adalet önünde hesap vermesi için derhal harekete geçilmesini talep ediyoruz                                      

Google+ WhatsApp