GOLD HARVEST A YILDIZ YAĞMURU!

GOLD HARVEST A YILDIZ YAĞMURU!

Belçika merkezli Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından dünyanın önde gelen şef ve sömeliyelerince gerçekleştirilen tat değerlendirmesinde (Superior Taste Award), Gold Harvest olarak; Master Nut Leblebi Ezmemiz çok büyük bir beğeni ile 91.8 puanla 3 yıldız alarak ‘’Sıradışı ürünler’’ kategorisinde yerini aldı. Eşsiz ve Keşke dedirtmeyen Master Nut Ballı Mısır Cipsimizde yıldızını alarak ‘’Göze Çarpan Ürünler’’ kategorisine girmesiyle büyük bir başarıya imza attık.

Gıda sektörünün en prestijli ödüllerinden biri kabul edilen Superior Taste Award’ı kazanan Gold Harvest lezzetleri, böylelikle uluslararası arenada da tescillenmiş oldu.

Le Guide Michelin ve Gault & Millau gibi sektörün en iyi kuruluşları tarafından öne çıkarılan isimlerle çalışan 200'den fazla profesyonel şef ve sömeliyenin yer aldığı jüriden böyle bir onay alınması Türkiye pazarının zenginliğini ve gelişimini tanıtmak adına önemli bir kazanç durumunda.

 “Gold Harvest Kuruyemiş Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” adıyla yola çıktığımız2018’den bu yana yenilikçi uygulama ve araştırmalarımızla 65.000 metrekare üzerine kurulu tesisimizde, yıllık 98.000 ton kuruyemiş, kuru meyve ve cips  üretimi ve paketleme kapasitemizle pazara yön vermeye ve Türkiye’ye katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Google+ WhatsApp