Gelecek Partisinde mülakat heyecanı

Gelecek Partisinde mülakat heyecanı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde büyük yoğunluğa sahne olan Gelecek Partisinde aday adayları bu kez mülakat heyecanı yaşıyorlar.

Seçim tarihine kısa bir zaman kala, milletvekili adaya adaylığı başvurularının tamamlanmasıyla birlikte faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Gelecek Partisi, temayül yoklamalarının da yapılmasının ardından dün İstanbul’da Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı öncülüğünde mülakat sürecini başlattı. Kendisiyle görüştüğümüz ve bugün Ankara’daki genel merkezlerinde oluşturulan yedi mülakat komisyonun çalışmalarıyla birlikte bu süreci de sonlandırmış olacaklarını belirten Gelecek Partisi Seçim İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, gösterilen yoğun aday adaylığı ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi.

Mülakatların ardından tüm değerlendirme sonuçlarının Genel Başkan Ahmet Davutoğlu riyasetindeki üst kurula sevk edileceğini sözlerine ekleyen Ayhan Sefer Üstün, adayların kesinleşmesinin ardın bu seçimlerde iddialarını sonuna kadar sürdürecekleri kampanyalarla seçmenin huzuruna çıkacaklarını vurguladı.

Dün İstanbul il Başkanlığında yaşanan izdihamın ardından, bugün  Gelecek Partisi Genel Merkezinde de benzer görüntülerin ortaya çıkması, Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ün ilgiden duyduğu memnuniyete ilişkin beyanlarını doğrular nitelikte. Çeşitli illerden Ankara’ya gelen ve oldukça heyecanlı oldukları gözlenen aday adaylarının mülakatlara girip çıktıktan sonra oldukça rahatladıkları da dikkatlerden kaçmıyor. Üç kişiden oluşan mülakat komisyonlarında bir Genel Başkan Yardımcısı ve iki parti yönetim kurulu üyesi görev alıyor. Kendileriyle görüştüğümüz aday adayları içeride neler konuşulduğu yönündeki sorularımıza ise, son derece samimi bir dostluk ortamı içerisinde bir mülakattan ziyade daha iyi tanışmaya yönelik konuların gündeme geldiğini ifade ediyorlar.

Partinin yetkili organlarıyla birlikte, Ankara’ya mülakat için gelen aday adaylarına bu akşam Genel Merkez yemek salonunda mütevazı bir iftar menüsü de hazırlayan Gelecek Partisinde çalışmaların gece geç saatlere kadar 

Google+ WhatsApp