Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Tosun Oldu

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Tosun Oldu

Genel Başkanlığını Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun ve Kayseri İl Başkanlığını da Av. Zülküf Arslan’ın yaptığı Gelecek Partisi, Kayseri’de Büyükşehir ile Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adaylarını açıkladı.

Partisinin belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları listesini seçim kuruluna teslim eden Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf ARSLAN, Muhammed TOSUN’u Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiklerini açıkladı. 1994 doğumlu olan iş insanı Muhammed Tosun, daha öncesinde Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu. İl Başkanı ARSLAN ayrıca, Melikgazi Belediye Başkanlığına Hasan Hüseyin AKKUŞ’un, Kocasinan Belediye Başkanlığına da Yunus KIRBOĞA’nın aday gösterildiğini açıkladı.

“Gelecek Partisi olarak partimize en çok yakışan unvan Gençlik!” diyerek genç, cesur ve samimi bir kadroyla çalıştıklarını vurgulayan İl Başkanı Av. Zülküf ARSLAN Kayseri’yi artık genç, dinamik ve ehil ellere teslim etmenin zamanının geldiğini belirterek tüm Kayserilileri Gelecek Çınarının altında buluşmaya davet etti.

“Kayseri için Hep birlikte GELECEĞE” diyerek çalınmadık kapı, girilmedik gönül ve çözülmedik dert bırakmamak için yola çıktıklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed TOSUN, bu süreçte kendisine destek veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu’na, İl Başkanı Sn Av. Zülküf Arslan’a ve Gelecek Partisine gönül vermiş herkese teşekkür ederek, güzel şehrimizin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması ve daha yaşanabilir, daha müreffeh ve daha huzurlu olması için geliştirdikleri projelerle hemşehrilerimize hizmet edecek olmaktan heyecan ve onur duyduğunu dile getirdi.

Google+ WhatsApp