GAZİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM

GAZİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI PROGRAM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Gaziler Günü dolayısıyla Valilik tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğg. Haldun Taşan ve il protokolü ile birlikte, "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen yemekte gazilerle buluştu.

Tek tek masaları gezen ve kahraman gazilerle sohbet eden Başkan Büyükkılıç, ailelerine de istek ve önerilerini sordu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti de gerçekleştirildi.

‘Bu vatan size minnettar’ diyen Büyükkılıç, “19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve il protokolümüz ile birlikte şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir araya geldik. Aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diler, Gaziler Günü’nü tebrik ederim” diye konuştu.

VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ANLAMLI ZİYARET

Öte yandan Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, İstiklal Gazisi rahmetli İbrahim Ergül’ün eşi Sultan Ergül ve ailesini ziyaret etti. Büyükkılıç, “Gazimizi rahmetle yâd ettik. İstiklal Gazimiz namı diğer Molla İbrahim Amcamız başta olmak üzere vefat eden tüm gazilerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Google+ WhatsApp