Galatasaray´ın 109. Yılı Yeni Başkanı İle Kutlandı

Galatasaray Kulübü´nün 109. yıl dönümü bugün düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Galatasaray Lisesi´nde saat 10.30´da başlayan etkinlik lisedeki Atatürk anıtına çelenk konması ve saygı duruşu ile ba

Galatasaray Kulübü´nün 109. yıl dönümü bugün düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Galatasaray Lisesi´nde saat 10.30´da başlayan etkinlik lisedeki Atatürk anıtına çelenk konması ve saygı duruşu ile başladı. Tevfik Fikret Salonu´nda, İstiklal Marşı´nın ardından tören başladı. Kulüp başkanının konuşmasının ardından, yaşayan en kıdemli üye, yaş kütüğüne 109. yıl plaketini çaktı. Kulüp üyeliğinde 50 yılını dolduranlara ise berat ve madalyaları verildi.
Galatasaray Kulübü´nün yeni başkanı Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı formayı taşımak için çırpınan çok genç sporcular ile beraber olduklarını dile getirerek, "Onların da karşısında da bu yıl Galatasaray´ın kazanmış olduğu başarılarla baş başayız. Bunlar bize kıvanç veriyor. Galatasaray 109 yılda böylesine başarılar kazanarak günümüze gelmiş bir kulüptür. Bizler de bu kulübü ileriye götürmek için uğraşan Galatasaraylılarız. Galatasaraylılar´ın kulüp sevgisi ailesinden daha üstün gelir. Bundan sonra da Galatasaray´ı hep ileri götürmeye çalışacağız. Biliyorsunuz dün bir seçim sonrası bu göreve atandım. Bu görevi arkadaşlarımla birlikte en iyi ve faydalı şekilde bitirmek istiyoruz. Hoşgeldiniz bu hepimizin bayramı" şeklinde konuştu.
(GY-SK-S)

26.10.2014 13:14:40 TSI

Google+ WhatsApp