Firari Hırsız Yakalandı Cihan Kizir Adıyaman

Osmaniye´den Adıyaman´a gelerek bir ikamette hırsızlık yapan ve bir süredir aranan zanlı, polisler tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Edinilen bilgi

Osmaniye´den Adıyaman´a gelerek bir ikamette hırsızlık yapan ve bir süredir aranan zanlı, polisler tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Osmaniye´den Adıyaman´a gelen Desti G., Sevgi Y. ve Tuğba G., Alitaşı Mahallesi´nde bulunan bir ikamete girerek 4 altın bilezik, 4 çeyrek altın, 1 alyans yüzük ile altın yüzük çaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı inceleme ve çalışmalar neticesinde Desti G. ile Tuğba G.´yi yakalayarak gözaltına alırken, Sevgi Y.´nin yakalanması için de çalışma başlattı. Desti G. ile Tuğba G., alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaklaşık bir hafta boyunca Sevgi Y.´nin yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği polis ekipleri Sevgi Y.´yi yakalayarak adliyeye sevk etti. Adliyeye çıkarılan Sevgi Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(CK-YHY-Y)

20.10.2014 17:45:03 TSI

Google+ WhatsApp