Fethiye´de Uyuşturucu Operasyonunda 5 Kişi Tutuklandı

Muğla´nın Fethiye ilçesinde 1 kilo 102 gram esrar maddesiyle yakalanan 5 şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki

Muğla´nın Fethiye ilçesinde 1 kilo 102 gram esrar maddesiyle yakalanan 5 şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethiye´de `sokak satıcısı´ olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin, piyasaya sürmek için uyuşturucu madde temin ettiklerini tespit etti. 5 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışmaları sonunda ekipler, uyuşturucu madde bulundurulduğu belirlenen evlere operasyon düzenledi. Operasyona, Tapi, Çilek ve Köpük adlı 3 uyuşturucu madde arama köpeğide katılırken, evde bulunanlar panik halinde esrar maddelerini yok etmeye çalıştılar. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin klozete atarak yok etmeye çalıştığı 1 kilo 102 gram esrar maddesi klozet içine tıkanmış vaziyette ele geçirildi. Operasyonda ayrıca uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı tespit edilen para ve uyuşturucu paketlemede kullanılan kilitli poşetlere de el konuldu.
gözaltına alınan 9 kişi önce sağlık raporu için Fethiye devlet hastanesine sonrada adliyeye çıkarıldı. 5 kişi çıkarıldığı mahkememece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(MB-İK-Y)

24.10.2014 14:22:15 TSI

Google+ WhatsApp