Fabrikada İş Kazası: 1 Ölü

Kocaeli´nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren bir çelik fabrikasında bıçak bileme taşının patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 senedir Körfez ilçesi Güney Ma

Kocaeli´nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren bir çelik fabrikasında bıçak bileme taşının patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 senedir Körfez ilçesi Güney Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir çelik fabrikasında işçi olarak çalışan Fevzi Çebi (45), elektrikli bileme taşında çalıştığı esnada taş aniden patladı. Patlama sonucu fırlayan parçalar Çebi´ye isabet etti. İş arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollere Fevzi Çebi´nin yaşamını yitirdiği belirlendi. İşçinin acı haberi alan yakınları da olay yerine geldi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı inceleme işlemlerinin ardından Fevzi Çebi´nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Fevzi Çebi´nin cenazesi, tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.
(NA-GS-Y)

25.10.2014 16:27:31 TSI

Google+ WhatsApp