Eve girerek bıçakla yaralama ve gasp suçu işleyen 6 şahıs yakalandı

Eve girerek bıçakla yaralama ve gasp suçu işleyen 6 şahıs yakalandı

Eve girerek bıçakla yaralama ve gasp suçu işleyen 6 şahıs yakalandı

Bir eve bıçak ile girerek A.W.E’yi sırtından bıçaklayan 6 kişilik yabancı uyruklu grup, girdikleri evde 4 kişiyi de darp ederek hırsızlık yaptılar. Olay ilgili yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.
Olay, merkez Kocasinan ilçesine bağlı Gevhernesibe mahallesinde gerçekleşti. 6 kişilik yabancı uyruklu grup, eve girerek A.W.E’yi  sırtını bıçakladı. Olay esnasında evde bulunan yabancı uyruklu M.K (32), A.R (24), A.R.D (30) ve H.A (20) ’yı darp ettiler. Eve giren şahıslar, evde bulunanları ellerini bağlayarak etkisiz hale getirdi. Evde buldukları 5 adet cep telefonu, kişilere ait pasaport, kimlik ve 5 bin lira parayı çalarak firar ettiler.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli şahıslar N.S (21),  M.G (26), N.R (18), M.D (27), M.Y (21) ve H.Y (22) Eski Sanayi’de yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan kesici alet ve çalınan eşyalar ele geçirildi. Eşyalar sahiplerine teslim edildi. 
Kesici alet ile yaralanan kişinin Kayseri Şehir Hastanesinde tedavisi sürerken, yakalanan şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Google+ WhatsApp