Eskişehir´de "girişimcilik 2.0" Projesi

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından oluşturulan "Girişimcilik 2.0 (Entrepreneur 2.0)" adlı projeyle ilgili toplantı düzenlendi. Avrupa Birliği desteği ile yürütülen projeyle i

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından oluşturulan "Girişimcilik 2.0 (Entrepreneur 2.0)" adlı projeyle ilgili toplantı düzenlendi.
Avrupa Birliği desteği ile yürütülen projeyle ilgili Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan açıklamada, Girişimcilik 2.0 Projesi´yle, iş hayatına atılmak isteyen genç girişimcilere ve küçük ölçekli işletmelerin işlerini büyütmeleri için "Web 2.0" adı verilen yeni nesil internet araçlarından azami ölçüde yararlanılmasının amaçlandığı ifade edildi.
"Web 2.0"ın, toplulukları bir araya getiren, standart tasarım anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran, daha dinamik özelliklere sahip, yüzde 100 kullanıcı odaklı olabilen ve internet anlayışını bütünüyle değiştirecek bir internet uygulamaları olduğu belirtilen açıklamada, "Girişimcilik 2.0 projesi 6 ülkeden (Yunanistan, İrlanda, Litvanya, İspanya,Türkiye, Çek cumhuriyeti ve Slovenya) çeşitli meslek örgütlerinin bir araya gelmesiyle 2013 yılı eylül ayında başlamış ve 2 yıl sürecek bir projedir. Proje sürecince her ortak kendi bölgesinde Web 2.0 araçlarının girişimcilik alanında etkin kullanımı üzerine kurslar düzenleyecektir. Özellikle genç girişimcilerin interneti etkin kullanımı desteklenecektir. Yürütülen projenin resmi internet sitesinden http://www.entrepreneur2.eu/ daha geniş bilgi alınabilir. Projenin 4. toplantısı geçen hafta Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğimizde yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.
(GÖ-KÇ)

28.10.2014 14:37:47 TSI

Google+ WhatsApp