ERSOY: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

ERSOY: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Devlet Hastanesinde üçlü vardiya sisteminde çalışan personelin mesai saatleri ve çalışma şartları ile ilgili sıkıntılarını ilgili Bakanlığa taşıyarak gündeme getirdi. Ersoy, sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Talebimiz sonuçlanana kadar takipçisi olacağız dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. Ersoy, Kayseri Devlet Hastanesinde üçlü vardiya sisteminde çalışan personelin mesai saatleri ve çalışma şartları ile ilgili sıkıntılarını ilgili Bakanlığa taşıyarak gündeme getirdim. Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Talebimiz sonuçlanana kadarda takipçisi olacağız dedi.
Ersoy’un Sağlık Bakanının cevaplamasını istediği soru ise şöyle. Kayseri Devlet Hastanesinin ikili vardiya çalışma sistemine geçmemesindeki nedenler nelerdir? Kayseri Devlet Hastanesinde ikili çalışma sistemine geçilmesi yönünde bakanlığınca yürütülen bir çalışma var mıdır?
Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp