Erciyes’e ulaşım, şehir içi ulaşımı kadar kolay

Erciyes’e ulaşım, şehir içi ulaşımı kadar kolay

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Erciyes’e ulaşımın şehir içi ulaşım kadar rahat ve konforlu olduğunu söyledi. Ulaşım kolaylığının büyük bir avantaj olduğunu belirten Cıngı, kent merkezinden Erciyes’e çıkmak isteyenlerin, özel araçlarının yanı sıra belediye otobüsleriyle de belirlenen saat dilimleri içinde gelebildiğini kaydetti.

Kış aylarının gelmesi ve kar yağışı ile birlikte Türkiye’nin turizm gözdesi Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak sezonu başladı. Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ise kayak merkezine ulaşımın oldukça kolay olduğunu dile getirerek, şehir içinde bir semte nasıl ulaşılıyorsa Erciyes’e de aynı kolaylıkla gidilebileceğini vurguladı. 
Cıngı, “Erciyes, dünyada ulaşımı en kolay ve en rahat kayak merkezlerinden bir tanesidir. Alplerde muhteşem kayak merkezleri var ancak çoğu zaman uluslararası bir havalimanına indikten sonra 3-4 saat bekleyip Alp köylerine ulaşmanız gerekiyor. Erciyes’e ise, havaalanından 25 kilometrelik bir mesafede ve duble yollarla otoban konforunda ulaşıyorsunuz. İlave olarak Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Erciyes’e mahsus seferler koyuyor. Hemen her gün, özellikle de hafta sonu, şehir merkezinden sanki şehir içinde bir semte gidiyormuşçasına Erciyes’e rahatlıkla ulaşma imkanı sağlanıyor” 
 
‘DEVELİ KAPI’DAN HACILAR KAPI’YA RİNGLERİMİZ VAR’
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun yanı sıra Erciyes çok büyük bir coğrafyaya kurulu bir kayak merkezidir. 4 tane kapımız var. 3 ilçeye oturuyoruz. Develi Kapı’dan, Hacılar Kapı’ya sürekli ring seferlerimiz var. Buradaki kayakçıları da kapılar arası bedelsiz bir şekilde taşıyoruz. Bu noktada Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, Erciyes’e lojistik olarak bütün destekleri verebiliyor.”

Google+ WhatsApp