Erciyes Anadolu Holding’den satış sinyali

Erciyes Anadolu Holding’den satış sinyali

Erciyes Anadolu Holding’in ciro detaylarını paylaşan CEO Alpaslan Baki Ertekin, satışın nasıl yapılacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ertekin, satışın nasıl yapılacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, ciro detaylarını paylaştı. Bugün itibariyle 2023 ciro toplamının 52 milyar lira, 2023 ihracat toplamının 500 milyon dolara, 2023 E-ticaret ciro toplamının ise 900 milyon liraya ulaştığını açıkladı. 
 
‘HOLDİNGİMİZ PROFESYONELCE VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE YÖNETİLMEKTEDİR’
 
CEO Ertekin yaptığı açıklamada, “Bugün itibarı ile 2023 Ciro toplamımız 52 Milyar Türk lirasına,bugün itibarı ile 2023 İhracat toplamımız 500 Milyon dolara, bugün itibarı ile 2023 E-ticaret ciro toplamımız 900 Milyon Türk lirasına ulaştı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu-TMSF yönetiminde her sene ciro-ihracat ve karlılık rekorları kıran aynı zamanda da başta Kayserispor olmak üzere şehrimizi ilgilendiren tüm sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik aktivitelere destek veren holdingimiz kurumsallaşmış her holding gibi profesyonelce ve şeffaf bir şekilde yönetilmektedir. Yönetildiği kadar da şeffaf bir şekilde satış süreçleri yönetilecek ve süreç başladığında her adımda kamoyu bilgilendirilecektir. Yapılacak ihaleler TMSF’nin, holdingimizin internet sitelerinde duyurulacak, haber yaptırılacak ve ayrıca gerekirse tv reklamları ile ilgilenme potansiyeli olan her alıcı adayının duyması sağlanacaktır. TMSF kurulduğu günden beri bu tür ihaleleri başarı ile, en ufak dedikoduya yer vermeyecek şeffaflıkta yapmıştır. Sahibi TC Hazine’si olan Erciyes Anadolu Holding şirketlerinin satışı da aynı standartlarda yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp