Erciyes Anadolu Holding 48 yardım TIR'ını deprem bölgesine gönderdi

Erciyes Anadolu Holding 48 yardım TIR'ını deprem bölgesine gönderdi

Kahramanmaraş’taki deprem Türkiye’yi yasa boğdu. 10 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları sürerken, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası afetzedelere yardım için harekete geçti. Erciyes Anadolu Holding de depremzedeler için deprem bölgesine 48 TIR dolusu yardım gönderdi. Bugün itibariyle de mobil mutfak bölgede sıcak yemek dağıtımına başlayacak.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan olan iki büyük deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis’te büyük yıkıma sebep oldu. Türkiye’yi sarsan ve yasa boğan deprem Kayseri dahil olmak üzere birçok ilden de şiddetli bir şekilde hissedildi. Binlerce insan hayatını kaybederken bölgede arama kurtarma çalışmaları da aralıksız sürüyor. 
 
Deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu. Birçok kurum, kuruluş, iş dünyası ve vatandaşlar tüm çabalarıyla deprem bölgesindeki depremzedeler için her türlü yardımı sağlıyor. TMSF önderliğinde Erciyes Anadolu Holding de, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yiyecek, giyecek, battaniye, kuru gıda, ekmek, su, çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlardan oluşan 48 TIR yardım malzemesini deprem bölgesine gönderdi. Holding ayrıca Kahramanmaraş'ta her gün 650 kişiye 3 öğün sıcak yemek ikramı yapılacak mobil mutfak da kurdu. 
 
Yardımlarına devam edeceklerini belirten Erciyes Anadolu Holding, “Bu seferberlik hiç bitmeyecek ve yaralarımızı birlikte saracağız” paylaşımında bulundu.

Google+ WhatsApp