Emekli Personele Teşekkür Plaketi

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, emekli olan belediye personeline teşekkür plaketi verdi.

Başkan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ve belediye personeli ile birlikte 23 yıllık mesleki kariyerini Hacılar Belediyesi’nde noktalayarak emekli olan Aysel Erbay’ı tebrik ederek bundan sonraki yaşamında mutluluklar diledi.

Başkan Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile belediye personeline teşekkür ederek sözlerine başlayan ve mesleki kariyerini Hacılar Belediyesi’nde noktalayarak emekli olan Aysel Erbay, “23 yılımı doldurdum. Gerçekten benim en büyük ailem belediyeydi hala da öyle. Maddi manevi her konuda bana destek oldular. Önceki başkanlarım olsun siz olsun, arkadaşlarım olsun her zaman yanımdalardı. Hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını ifade etti.

23 yıldır kendisini tanıdığına dikkat çeken Başkan Ekici ise; “Ben önceden beri ilçe başkanlığım ve meclis üyeliğimden beri tanıyorum. Çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, mütevazılığıyla her zaman biz takdir etmişizdir. Ben bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diliyorum. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” Diye konuştu.

Başkan Doğan Ekici, konuşmasının ardından emekli olan Aysel Erbay’a plaket takdim ederek bundan sonraki yaşamında mutluluklar diledi.

Google+ WhatsApp