Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Okul Müdürleriyle İstişare Toplantısı Yaptı

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Okul Müdürleriyle İstişare Toplantısı Yaptı

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Okul Müdürleriyle İstişare Toplantısı Yaptı

Eğitim Bir sen kayseri 1 nolu Şube eğitim öğretim faaliyetleri, okulların ve okul müdürlerinin değerlendirmelerini almak, sendikal çalışmalara hız vermek ve sorunlara çözüm aramak amacıyla okul müdürleri istişare toplantısı düzenledi.
Toplantıya Kocasinan ilçesi 1. Ve . bölge okula müdürleri katıldı. Ev sahipliğini Sendika başkanı Aydın Kalkan ve Yönetim kurulu üyelerinin yaptığı istişare toplantısında öncelikle okullarda eğitim çalışanlarının ve öğrencilerin yaşadıkları problemler ve çözüm yolları tartışıldı. Beyin fırtınası yapılan konular arasında hafta sonu yetiştirme kursları, eğitim çalışanlarının iş yükü, kariyer basamakları konusundaki beklentiler, idareci atama yönetmeliği ve müdür yardımcılığı sınavı gibi konular vardır.
Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, eğitim çalışanlarının haklarını her platformda savunduklarını üyelerinin ve tüm eğitim çalışanlarının çalışma ortamının daha huzurlu yerler olması için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kalkan, sendika olarak okullarda gençliğin milli ve manevi değerler ekseninde aktiviteler yapmayı düşündüklerini anlattı. Kalkan Her sınıfın bir yetimi var projesine önem verdiklerini ve yetimlerin sahiplenmesini desteklediklerini anlattı.
Aydın Kalkan, okul müdürleri istişare Toplantısının devam edeceğini ve eğitim öğretim kamuoyunda sinerji oluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Google+ WhatsApp