EĞİTİM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN YALÇIN'A PLAKET

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN YALÇIN'A PLAKET

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Talas ilçesindeki okullarda eğitim ve öğretim faaliyetlerine sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür plaketi takdim etti

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan’ın yanı sıra sendika yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

“EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDASINIZ”

Burada konuşan Aydın Kalkan, Başkan Yalçın’ın eğitime her zaman destekte bulunduğunu belirterek, “Sayın Başkanım sizler öğretmen kökenli bir başkan olarak eğitime her zaman destekte bulunuyorsunuz. İlçemizin gerek okullarındaki ihtiyaçlarından gerekse çocuklarımız için hazırlattığınız Hayallerim Benim Günlüğüm adıyla bastırdığınız günlükler ile her türlü eğitim camiamızın yanındasınız. Bu vesileyle sizlere teşekkür etmek istedik. Sağ olun.” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da eğitim camiasının her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, katkı vermeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a plaket ve Eğitim Bir Sen tarafından hazırlanan 2020-21 Eğitim Raporlarını takdim etti.

Google+ WhatsApp