Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Sezona "merhaba" Dedi

"Gelecek kuşaklar orman yok demesin" sloganı ile 19 yıldır çalışmalarını sürdüren Ege Orman Vakfı, yaz aylarında ara verdiği gönüllü toplantılarına yeniden başlayarak "Sezona merhaba" dedi. Sezonun il

"Gelecek kuşaklar orman yok demesin" sloganı ile 19 yıldır çalışmalarını sürdüren Ege Orman Vakfı, yaz aylarında ara verdiği gönüllü toplantılarına yeniden başlayarak "Sezona merhaba" dedi. Sezonun ilk toplantısına gönüllüler büyük ilgi gösterdi.
15 günde bir Ege Orman Vakfı´nın Çankaya bürosunda gerçekleştirilen gönüllü toplantısının ilkinde Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Vakfın 19 yıl boyunca yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlattı. Ege Orman Vakfı Proje, Eğitim ve Gönüllülerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, doğaya karşı bireysel ve kurumsal sorumluluklarımız ile ilgili bir sunum yaptı. Bilgili, tüm doğaseverleri Vakfa gönüllü olmaya davet etti. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek projeler gönüllülerle birlikte değerlendirildi.
Toplantının sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, vakıf çalışanları ve gönüllüleri hep birlikte yeni dönem pastasını kestiler.
(KE)

22.10.2014 14:30:35 TSI

Google+ WhatsApp