Dp´den Yaşar´a Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´ı makamında ziyaret etti. Yenimahalle´de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, Yaşar´la sohb

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´ı makamında ziyaret etti.
Yenimahalle´de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, Yaşar´la sohbet ederek Türkiye´de yaşanan sorunlara değindi.

"ÜLKEDE BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANMALI"
Türkiye´de sorunların gün geçtikçe önlenemez hale geldiğine vurgu yapan Uysal, ülkede birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli adımların atılması gerektiğini ifade etti. Uysal, "2015´deki genel seçimlere hazırız. DP olarak Türkiye´nin uçlara kaymış siyasetini yeniden ortak paydada toplama gayretiyle milletin huzuruna çıkacağız" dedi.

"BİZLER VAR OLDUKÇA HERKES KARDEŞÇE YAŞAYACAKTIR"
Türkiye´nin ne şartlar altında mücadele edilerek kurulduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Yaşar ise, "Ülkesini seven herkesin ortak bir gayesi var. O da herkesin eşit ve huzurlu bir biçimde yaşadığı bir Türkiye görmektir. Bizler var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti´nde yaşayan herkes, eşit yurttaş olarak, kardeşçe yaşayacaktır. Birlik oldukça bu ülkeyi böldürmeyeceğiz" diye konuştu.
(BC-MO-Y)

24.10.2014 11:12:45 TSI

Google+ WhatsApp