Doğaseverler Ulupınar-çıralı-olimpos Etabını Yürüdü

Antalya Büyükşehir Belediyesi, doğaseverlerin katılımıyla Ulupınar-Çıralı-Olimpos etabında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 9 kilometrelik etapta katılımcılar tabiatın güzellikleri içerisinde kent atmosf

Antalya Büyükşehir Belediyesi, doğaseverlerin katılımıyla Ulupınar-Çıralı-Olimpos etabında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 9 kilometrelik etapta katılımcılar tabiatın güzellikleri içerisinde kent atmosferinden uzak bir gün geçirdi.
Büyükşehir Belediyesi, halkın sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlamak, Antalya´nın doğal ve tarihi güzelliklerini vatandaşlarla fiziksel aktivite yoluyla buluşturmak amacıyla her ay ücretsiz doğa yürüyüşleri düzenliyor. Bu kapsamda "Ulupınar-Çıralı-Olimpos" etabında gerçekleştirilen 9 kilometrelik doğa yürüyüşüne 150 doğasever katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu da doğaseverleri bu yürüyüşte yalnız bırakmadı. Mitat Yolcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in sportif aktivitelere önem verdiğini belirterek, bu tür etkinlikleri sıklıkla gerçekleştireceklerini söyledi.
(SK-Y)

24.10.2014 12:07:46 TSI

Google+ WhatsApp