Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Eskişehir´de

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde "Cami Engelli Buluşması" konferansı vermek için Eskişehir´e gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. H. Kamil Yılmaz Eskişehir V

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde "Cami Engelli Buluşması" konferansı vermek için Eskişehir´e gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. H. Kamil Yılmaz Eskişehir Valiliğini ziyaret etti.
Vali Güngör Azim Tuna´nın şehir dışında olması nedeniyle Vali Yardımcısı Rıza Dalan tarafından ağırlanan Prof. Dr. Yılmaz´a, İl Müftüsü Niyazi Ersoy ile ilçe müftüleri eşlik etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Yardımcısı Rıza Dalan, heyetin Camiler ve Din Görevlileri Haftası´nı kutladı. Vali Yardımcısı Dalan, Valilik ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından yaptırılan cami restorasyonları hakkında bilgi verdi.
Eskişehir´de camilere yapılan restorasyonlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Yılmaz, Vali Yardımcısı Dalan´a Kuran-ı Kerim ve çeşitli kitaplar hediye etti. Vali Yardımcısı Dalan ise, Prof. Dr. Yılmaz´a Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği yayınlarından bir set hediye etti.
(İHA-MET-Y)

16.10.2014 17:51:11 TSI

Google+ WhatsApp