“DEVLETİMİZİN VE KURUMLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

“DEVLETİMİZİN VE KURUMLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ni (KESOB) ziyaret etti. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Özhaseki’ye yapılan projeler ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Odakır, “Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz destek verdiniz, teşekkür ederiz. Biz de esnaf ve sanatkarlar olarak, devletimizin ve kurumlarımızın her zaman yanında destekçisi olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve AK Parti il teşkilat üyeleri ve KESOB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, Başkan Şeyhi Odakır’a yeni görevinde başarılar diledi.

“ESNAF VE SANATKARLARIN HER ZAMAN YANINDASINIZ”

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, ziyaretlerinden dolayı Özhaseki’ye ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmalarında Özhaseki’nin esnaf ve sanatkarların her zaman yanında olduğuna vurgu yapan Başkan Şeyhi Odakır, Özhaseki’ye yapılan ve planlanan projeler hakkında da bilgiler verdi.

15 yıldan fazla bir süredir çeşitli görevlerde bulunarak projeler üretmeye gayret ettiklerine değinen Başkan Odakır, önceden yapılan projelerin ya belediyelerden ya da Bakanlıktan geri döndüğünü söyleyerek, “Ancak şimdi Sayın Bakanım biz projelerimizi sizin döneminizde hayata geçirdik. Ayağı yere basan bir proje olduğunda destek görüyoruz. Bu anlamda bütün belediyelerimiz ayakları yeren basan bir proje olduklarında desteklerini hiç esirgemiyorlar, esnaf dostu belediyecilik anlayışıyla yaklaşıp sahipleniyorlar, destek veriyorlar. Bu bakımdan öncelikle katkılarınız ve destekleriniz için sizlere, belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SİCİL AFFI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Yapılan projeleri aktarmasının ardından KESOB Başkanı Odakır, TOKİ’ye yaptıkları yeni konut başvurusu, yeni hizmet binası ve herhangi bir sebepten dolayı sicili bozulan esnaf ve sanatkarların sicil afları hakkında da AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki’den destek beklediklerini dile getirdi.

“DEVLETİMİZİN VE KURUMLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Sözlerinin sonunda Başkan Şeyhi Odakır, “Yaptığımız projelerimizde dün ve bugün yanımızdaydınız, desteklerinizi esirgemediniz. Yarın da bu desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminiz. Biz de esnaf ve sanatkarlar olarak, verdiğiniz desteklerler için teşekkür ediyor, devletimizin kurumlarımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp