Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: “Kayseri’de tiyatro artık tam gaz devam ediyor”

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: “Kayseri’de tiyatro artık tam gaz devam ediyor”

Kayseri’ye bir dizi ziyaretlerde bulunmak maksadıyla gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında heyet ile birlikte Kayseri Devlet Tiyatrosunda Hamlet Tiyatro Oyununu seyretti. Kayseri’de tiyatronun hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı; Kayseri’de tiyatro artık tam gaz devam ediyor çok güzel oyunlarımız var Kayseri halkını da Devlet Tiyatrosuna bekliyoruz” dedi.

Kayseri’ye bir dizi ziyaretlerde bulunmak maksadıyla gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı; TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, , Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Ağırnas Kadın Kooperatifleri'ni ziyaret ederek, Aspir Yağı Üretimi ile ilgili incelemelerde bulundu. Ağırnas’ta vatandaşlar ile bir araya gelen heyet ardından Mimar Sinan Evi’ni ziyaret etti. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Ziyaretler sonrasında heyet ile birlikte Kayseri Devlet Tiyatrosunda Hamlet Tiyatro Oyununu seyretti.
 
Kayseri’de tiyatronun hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı; “Harika bir gün geçirdik. Mimar Sinan’ın evine gittik, öğrencilerle buluştuk ve Kayseri Devlet Tiyatrosunda Hamlet adlı oyununu izledik. Kayseri’de tiyatro artık tam gaz devam ediyor çok güzel oyunlarımız var Kayseri halkını da Devlet Tiyatrosuna bekliyoruz” dedi.
 
Oyun sonunda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; “ Sayın genel müdürümüze şahsım adına hemşerilerim adına teşekkür ediyorum çok güzel zamanda bizim talebimizi karşıladılar bunun için gerekli tedbirleri aldılar ve bize ve tiyatro severlere güzel bir gece yaşattılar inşallah bunun da devamı gelecek bu şekilde tiyatroyu halkımızla buluşturmuş olduk bundan dolayı da mutluyuz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp