Danışmentgazi Mahallesi’nde taciz iddiası mahalleyi karıştırdı

Danışmentgazi Mahallesi’nde taciz iddiası mahalleyi karıştırdı

Danışmentgazi Mahallesi’nde iddiaya göre yabancı uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğa istismar iddiası ile başlayan gerilim nedeniyle mahalle karıştı. Polis ekipleri bir kişiyi zırhlı araçla olay yerinden uzaklaştırırken TOMA ve çevik kuvvet ile olaylara müdehale ediliyor.

[23:05, 30.06.2024] +90 507 678 89 72: Olay, saat 21.00 sıralarında Melikgazi İlçesi Danışmentgazi Mahallesi halk pazar yerinde  meydana geldi. İddiaya göre mahalleli 5 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunduğu iddiasıyla bir kişiyi linç etmek istedi. Polis ekipleri şüpheliyi zırhlı araç ile olay yerinden götürürken vatandaşlar yabancı uyruklu şahısların ev, iş yeri ve araçlarına zarar vermeye başladı. Polis ekipleri çevik kuvvet, TOMA ve diğer unsurlarla kalabalığı dağıtmaya çalışıyor. Kalabalık dağılmazken zaman zaman barikat kurup dağılmamakta direniyor. Polis ekipleri ise sürekli vatandaşların evlerine dönmeleri yönünde anons yapıyor.
[23:23, 30.06.2024] +90 507 678 89 72: Küçük yaştaki çocuğu taciz eden şüpheli gözaltına alındı
 
KAYSERİ (1HA) - Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada, küçük yaştaki çocuğu istismar eden şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. 
 
Kayseri Valiliği tarafından; Suriye uyruklu bir şahsın Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa yönelik istismar olayı hakkında açıklama yapıldı. Şüphelinin gözaltına alındığı belirtilerek, “30.06.2024 tarihinde ilimiz Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır. Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

Google+ WhatsApp