DANİMARKANIN GENÇ FUTBOL YILDIZI KAYSERİ DE

DANİMARKANIN GENÇ FUTBOL YILDIZI KAYSERİ DE

Yıllardır Danimarka Kopenhag da yaşamış ve Kopenhag futbol kulübünde 10 numara olarak yetişmiş bir isimden bahsetmek istiyorum “Mehmet Şahin Dinç".

Gurbet ellerde doğup büyüyen Mehmet Şahin yıllar sonra memleketi olan Kayseri'ye, öz vatanına taşınarak hayatı olan futbol yaşamına burada devam etmeye başlamış. Danimarka da yılın en iyi genç futbolcusu, gümüş ayakkabı ödülleri, yılın en çok asist veren futbolcusu gibi nice ödüllere layık görülmüş. Futbol anlayışı ve disiplini çok üst düzeyde. Boy 1.73 kilo 72 fizik olarak özel hocalarla çalışmakta. 10 numara görevini çok iyi yerine getiriyor. Kayseri’ye geldiğinde Erkiletspor da futbol hayatına devam etmiş, atmış olduğu goller ve asistlerle adından sıkça söz ettirmiş. Böyle gençlerimizi kaybede kaybede ne yazık ki Kayseri de alt yapıdan bir türlü futbolcular çıkarıp bunu maddiyata dökemiyoruz. Altınoluk gibi Bolu gibi bu işi yapmamız gerekiyor. Alt yapıya biraz daha değer verip bu denli futbolcuları kazanca döndürmek zorundayız. Mehmet Şahin Dinç kardeşimiz gibi yıldız futbolcuları amatörde kaybetmeyelim. Uğur Kulaksız hocam alt yapıdan futbolcu çıkarmayı çok sever. Benim de lise yıllarımda Beden Eğitimi öğretmenim olan ve duruşuna, Kayseri sevdasına yürekten inandığım birisi olarak bu futbolcu kardeşimizi kesinlikle izlemeli ve kaçırmamalı diyorum. Şimdi merak edenler ve bakmak isteyenler kesin olacaktır.

Kayseri Erciyesspor, Kayseri Şekerspor, Kayseri Talasgücü gibi klüplerde yıllardır futbol oynamış birisi olarak bir futbolcunun nasıl yeteneklere sahip olduğunu bilenlerdenim. Bu kardeşimiz de tam bir asist kralı ve frikik ustası olarak adını önce Danimarka'ya sonra Türkiye’ye yazdırmıştır. Onun içinde şans vermek lazımdır.

 Emin olun izledikten sonra herkes ne kadar haklı olduğumu görecektir.

Google+ WhatsApp