“Daha huzurlu, refah ve mutlu bir Kayseri adına çalışacağız”

“Daha huzurlu, refah ve mutlu bir Kayseri adına çalışacağız”

Geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli 7,6 şiddetindeki depremin Kayseri’de yaşanması halinde kötü sonuçlar doğurabileceğini ve bu hususta Kayseri’nin depreme dayanıklı bir hale getirilmesi gerektiğini belirten CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Murat Alçı, kazandıkları andan itibaren yeni imar alanları açarak kentsel dönüşüm faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı’nın tanıtımı kapsamında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Feyzullah Keskin, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Sosyal belediyeciliği Melikgazi’deki vatandaşlara hissettirebilmek adına yola çıktıklarını ve kazandıkları takdirde kentsel dönüşüm hususunda da çalışmaları artıracaklarını ifade eden Özgür Alçı, “Türkiye’nin en büyük problemlerinden birisi de depremdir, geçtiğimiz yıl yaşadığımız depremi hiçbirimiz hafızalarımızdan atamadık, binlerce insanımız vefat etti. Kahramanmaraş merkezli 7,6 şiddetindeki depremi 250-300 kilometre mesafede dahi 5,1 şiddetinde hissettik.  O büyüklükteki bir depremi Kayseri’de yaşadığımızda neler olabileceğini düşünebiliyor musunuz? Bu hususta; kazandığımız takdirde kentsel dönüşümü hızlandırarak ve yeni imar alanları oluşturarak daha huzurlu, güvenli, refah ve mutlu bir Kayseri’yi oluşturmak adına gereken adımları atacağız” dedi.

Google+ WhatsApp