Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer

ÇİFTÇİLİK ve HAYVANCILIK İLE İLGİLENEN VATANDAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer’in de katıldığı Tarım toplantılarında çiftçilere önemli bilgiler veriliyor. CHP’nin Tarım komisyon Başkanı Mehmet Bayraklı, İlçelerde düzenlenen Tarım Komisyonu toplantılarında çiftçilere önemli sunumlar yapıyor.
Sarız Belediyesinin ev sahipliğinde, belediyeye ait lokal salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu,CHP İlçe Başkanı İbrahim Konur,CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Coşkun,CHP’li Zeki Gümüş ve çok sayıda çiftçi katıldı. Katılımcılara yönelik bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer, toplantıların amacının çiftçilerin gösterdikleri yol ile onların problemlerine çözüm üretmek olduğunu belirten söyledi. Özer,'Çiftçilerimizin problemlerinin farkındayız biliyoruz ki onlarsız onların problemlerini çözemeyiz bu bilinçle kurduğumuz tarım ve hayvancılık komisyonu kurulduğu günden itibaren muhatabının yanlış tarım politikaları karşısında savunmasız kalan ve her seçimde kendilerine verilen sözlerin tutulmadığı çiftçiler olduğunu biliyor. Komisyonumuz, hayatını tarım ve hayvancılıktan kazanan vatandaşlarımızın sorunlarına alanında uzman kişilerle çözüm üretmeye hükümetin görmek istemediği sıkıntıları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Bizler bu toplantılar sayesinde tarımsal sorunlarımızı raporlaştırıp genel merkezimiz ve milletvekilimiz ile de paylaşıyor.
İlçelerdeki çiftçilerimizin sorunlarını mecliste doğru ve verimli bir şekilde ülke tarım gündeminde dile getiriyoruz. Bu toplantıların geri dönüşleri bizleri mutlu ettiği kadar çiftçilerimizin de umut tohumlarının yeşermesine sebep oluyor.' dedi. 

Google+ WhatsApp