Çolakbayrakdar Kocasinan'ın Eğitime Kazandırdığı Okulda

Çolakbayrakdar Kocasinan'ın Eğitime Kazandırdığı Okulda

Çolakbayrakdar Kocasinan'ın Eğitime Kazandırdığı Okulda

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geleceğin sahibi pırıl pırıl çocuklar için eğitim konusunda her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyledi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısını Elagöz İlkokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerle birlikte açan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı başında hizmete kazandırılan Elagöz İlkokulu’nda minik öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Öğrencilerle geleceğe dair sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar derslere katıldı ve kara tahtanın yerini alan beyaz tahtaya yazdı. Başkan Çolakbayrakdar’a Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran da eşlik etti.
“Elagöz İlkokulu bizim için çok önemli” diyen Başkan Çolakbayrakdar “Elagöz İlkokulu öğrencilerini yeni ve modern bir okula kavuşturduk. Kocasinan Belediyesi olarak yaptırmış olduğumuz bu binayı, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tahsis ettik, onların daha iyi, daha sağlıklı şartlarda geleceğe hazırlanmalarını sağlamak için uğraştık.” dedi.
"Gözleri pırıl pırıl olan bu gençler, Türkiye’nin aydınlık yarınları için teminatımız olacaktır” ifadelerini kullanan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar günümüzde eğitim için teknolojinin bütün imkanlarından yararlanıldığının altını çizerek “Kara tahtanın yerini beyaz tahta aldı, ülkenin gelişimiyle doğru orantılı olarak eğitim- öğretimde de büyük yol alındı. Devlet çocuklarımız için her imkanı sağlamış durumda. Bu da gösteriyor ki; çocuklarımıza düşen tek şey, hedeflerine ulaşmak noktasında kararlı olmak, çalışmak, gayret etmek ve emek vermektir” şeklinde konuştu.
Sınıfları tek tek ziyaret ederek hem öğrenciler hem de öğretmenlerle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” diye sordu. Öğretmen, avukat, pilot gibi yanıtların geldiği öğrencilerin büyük çoğunluğundan “Doktor olmak istiyorum” yanıtını alan Başkan Çolakbayrakdar, cevaplardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımız, büyüyüp gelişmeye devam eden, daha aydınlık bir Türkiye’nin habercisidir” şeklinde sözlerini tamamladı.
Başkan Ahmet Çolakbarakdar’la hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Kocasinan Belediyesi’nin ikram çeşmesinden akan boza ile de teneffüs saatlerini lezzetlendirdiler.

Google+ WhatsApp