ÇİFTÇİLER İSTEDİ BAŞKAN ANINDA YERİNE GETİRDİ

ÇİFTÇİLER İSTEDİ BAŞKAN ANINDA YERİNE GETİRDİ

Bünyanlı çiftçiler tarafından süne ile mücadele kullanılmak üzere Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’ndan talep edilen makineler bugün Başkan Gülcüoğlu tarafından Bünyan Ziraat Odasına teslim edildi. 

Bünyan Belediyesi tarafından alınan 2 adet tarla tipi asansörlü 16 metre ilaçlama makinesi ve 1 adet tarla tipi fanlı süne ilaçlama makinesi bugün Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu tarafından çiftçiler tarafından kullanılmak üzere Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak’a teslim edildi. 

Bünyan Ziraat Odası önünde düzenlenen törene Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zeki Büyüktanır, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Keskin ve Özkan Altun, Ak Parti Bünyan İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Mahalle Muhtarları ve çiftçiler katıldı. 

Törende konuşan Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak;” Bünyan bölgesindeki mahallelerimizde süne olduğu İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından bildirildi. Bizim makine ve ekipmanımız yoktu. Çiftçilerimizden gelen talepler üzerine belediye başkanımız Sayın Şinasi Bey'e mağduriyetimizi bildirdik. Kendileri sağ olsunlar çok ivedi şekilde bugün makinelerimiz odamıza teslim etti. Kendisine çiftçilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz” dedi. 

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’da her zaman çiftçilerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek;”Ziraat odamızda yaptığımız çalışmalar neticesinde süne ile mücadele ilaçlama makinelerinin ciddi bir ihtiyaç olarak tedarik edilmesi gerektiğini tespit ettik. Yaptığımız istişareler ve Belediye meclisimizin verdiği destekle birlikte ihtiyaç olan ve çiftçilerimizin daha verimli, daha sağlıklı bir ürün elde edebilmesi adına bu araç ve gereçleri aldık. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Ziraat odamızda farklı projeler de ortak çalışmalar yaptık. Neticede biz bir takımız, biz bir milletin hizmetine soyunduk İnşallah o görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Ziraat odamızın Sayın başkanına ve yönetim kuruluna, AK Parti ilçe teşkilatımıza ve değerli meclis üyelerimize kıymetli çiftçilerimize teşekkür ediyor, alınan bu tarımsal ilaçlama makinelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Törenin ardından makineler çiftçiler tarafından ihtiyaç olan bölgelere nakledildi.

Google+ WhatsApp