ÇİÇEK İLE BÜYÜKKILIÇ, YEŞİLHİSAR İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

ÇİÇEK İLE BÜYÜKKILIÇ, YEŞİLHİSAR İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yeşilhisar Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılış törenine katıldı. Törende konuşan Büyükkılıç, “Kamu kurum kuruluşları ile yerel yönetimlerin dayanışmasının en güzel örneklerini, değerli valimizin önderliğinde, Kayseri’mizde uygulamaktan keyif alıyoruz” dedi.

Yeşilhisar Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yeni binası açılış törenine Başkan Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Bayar Özsoy ve vatandaşlar katıldı.

“YEŞİLHİSAR’IMIZA YAKIŞMIŞ, HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Yeşilhisar Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılış töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’ye, Yeşilhisar’a yakışan böyle anlamlı bir eseri kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Yeşilhisar’ımıza yakışmış, hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Tabi ki emniyet güçlerimizin, jandarma güçlerimizin fiziki olarak en sağlıklı ortamda hizmet vermelerini sağlamak bizlerin asli görevidir” dedi.

KAMU KURUM KURULUŞLARI İLE YEREL YÖNETİMLERİN DAYANIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Büyükkılıç, kamu kurum kuruluşları ile yerel yönetimlerin dayanışma içerisinde bu tür çalışmaları sürdüreceğinin altını çizerek, ”Kamu kurum kuruluşları ile yerel yönetimlerin dayanışmasının en güzel örneklerini, değerli valimizin önderliğinde, Kayseri’mizde uygulamaktan da hepimiz keyif alıyoruz. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde ay yıldızlı Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize bağlı, birbirimize sahip çıkma anlayışı içerisinde bu tür çalışmalar yapmaya devam edeceğimizi buradan paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

Katılımcıların yeni yıllarını da tebrik eden Başkan Büyükkılıç, şehitlere de rahmet dileyerek, “Ayrıca yeni bir yıla girdik. Bu vesileyle yeni yılınızı kutluyor, burada görev yapacak kardeşlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Şehitlerimiz oldu, elbette ki şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı ömürler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, İlçe Jandarma Komutanlığı yeni binasının Kayseri’ye ve Yeşilhisar’a yakışan bir bina olduğunu ifade ederek, “Türkiye bugün büyük bir mücadele veriyor. Alçakları söküp atmak için evlatlarımız dün de şehit oldular, bugün de şehadete koşarak gidiyorlar. Böyle bir jandarmaya, böyle askerimize, böyle emniyete sahip olduğumuzdan dolayı Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz” dedi.

“ÇEVRE DÜZENLEMESİ BÜYÜKŞEHİR İLE YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIKLARINCA YAPILMIŞTIR”

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit de Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarihi hakkında bilgiler aktararak, şunları söyledi:

“Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası ve tesisleri 2022 yılında tamamlanmıştır. Çevre düzenlemesi Büyükşehir ile Yeşilhisar Belediye Başkanlıklarınca yapılmıştır. Katkıda bulunan kişi ve kurumlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.”

Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş da fedakâr çalışmalarından dolayı jandarma personeline teşekkür ederek, “Sayın Valimizin ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da destekleriyle personelimizin rahat çalışması adına yeni bir binamızın açılışındayız” ifadelerinde bulundu.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ise İlçe Jandarma Komutanlığı binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, “İlçemize yakışan modern binalar daha da güzellikler katmaya devam ediyor. İlçemizin ihtiyacı olan ne varsa büyüklerimizin desteği ile bunları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Ayrıca Valime, Büyükşehir Belediye Başkanıma, Jandarma Komutanıma, buranın yapımında emekleri geçen tüm hizmetkârlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından halk oyunları ve folklor gösterileri yapıldı.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç ve protokol üyeleri tarafından Yeşilhisar Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı yeni binası ve tesislerinin açılış kurdelesi kesildi.

Google+ WhatsApp