CHP, partimize dil uzatmaya yeltenmiş.

CHP, partimize dil uzatmaya yeltenmiş.

Kayseri’de atanan yönetime karşı her defasında "Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar" edasıyla hareket edip kendisine karşı eylem yapmakla meşgul olan CHP, partimize dil uzatmaya yeltenmiş.

CHP İl Yöneticisi Sayın Emre Ayan'ın siyasi ihtirasla yaptığı ve Sayın Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir'in nezdinde partimize yönelik söylemlerini esefle karşıladık.

Sayın Ayan'ın 'gerçeklikten uzak' olduğunu iddia ettiği açıklamalara bakıldığında CHP'nin 11 büyükşehir belediyelerindeki vahim tabloyu görmezden gelmesini de anlayabiliyoruz. Zira bugün CHP, perde gerisinde genel başkan kulislerinin yapıldığı, istikrarlı biçimde siyasi başarısızlıkların abone olmuş bir hâldedir. Belli ki parti içi değişim rüzgârları Sayın Ayan'da unutkanlığa sebep olmuş.

Kendisine İstanbul'un, İstanbul hariç tüm Türkiye'de televizyonlarda gezi programcıları edasıyla gezen yedek cumhurbaşkanı adayını mı hatırlatalım, yoksa "Ajanslar izin vermedi" repliğiyle hafızalara kazınan, belediye meclisinde külhanbeyi edasıyla asıp-kesen başkentimizin belediye başkanını mı?

Hukukçu olması hasebiyle iyi bileceği gibi hakkında mahkeme süreci devam eden kovuşturmalara kimsenin müdahil olması söz konusu değildir. Ancak illa ki bu konuda söz söylenecekse tıpkı Emre Bey'in ifadesiyle "Camdan evin varsa, komşunun camına taş atmayacaksın". Doğru söyleyenin kovulduğu partinizden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan neden ihraç edildi ? Şehirler arası adalet yürüyüşü sadece CHP Genel Başkanı'na has olduğu için mi?

Ya da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'nın, yöneticilerinin yolsuzlukla yargılandığı batık belediye şirketine bütçeden para aktardığını mı hatırlatalım? Alın size halkın yanındaki (!) CHP belediyeleri ve zihniyeti… Bunlar sadece son dönemde ifşa ve icraatlarınız.

Unutmadan şunu da eklemek isterim ki, İstanbul sorunlarla boğuşurken Ekrem İmamoğlu’nu bu sefer Kayseri’ye kayağa davet etmeniz yararlı olacaktır. Böylelikle hem İmamoğlu halka hizmet yerine tatilinden taviz vermeyecek, hem de Kayseri turizmine katkı sağlayacaktır. Kim bilir, genel başkanlık yarışında da CHP Kayseri İl Başkanlığı da böylece safını da belli etmiş olur.

Siyaset sahnesinde yok olacağını iddia ettiğiniz partimiz, milletinin derdiyle dertlenen, sorunları gözünü kapatmak yerine makul zeminde dile getirilerek çözüleceğine inanan demokratik ahlâka sahiptir.

Size tavsiyem, her seçim öncesi "MHP oy kaybediyor" diyen müflis anketçilerin söylemlerinden kendinizi arındırıp, son milletvekili seçimlerinde ilimizdeki oy oranına bakmanızdır. Ayrıca size yabancı gelse de partimiz bünyesinde kiralık veya devşirme milletvekili bulunmamaktadır.

Belediyecilik gereği yaptıkları işleri büyük şatafatla dile getirenlere cevabımız şudur ki; "Sesi çıkmaz kısrağın küheylanlar doğurur, tavuk bir yumurta verir mahalleye duyurur." MHP'li belediyelerimiz, Cumhur İttifakı çerçevesinde büyük bir uyum ve iştahla çalışmalarını sürdürmektedir. Gelecek yerel seçimlerde de partimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadesiyle "MHP ve Cumhur İttifakı yapılacak yerel seçimlerde zillet gölgesini kaldırmaya hazırdır."

Emre Bey, Ziya Paşa'nın deyimiyle "Herkesi kör, alemi sersem mi zannedersiniz?" Size bir kez daha hatırlatmak isterim ki büyük Türk Milleti engin irfanıyla, ilimizde tüm belediyelerini Cumhur İttifakı'na teslim edecek kadar gerçeklerin farkındadır. Partinizin yenilgi yenilgi büyüyen başarısızlık hanesine ilk yerel seçimlerde de bir çentik daha atmaya hazır olun.

Google+ WhatsApp