CHP Melikgazi seçimleri için sandığa gidiyor

CHP Melikgazi seçimleri için sandığa gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aşkın Genç CHP Kayseri İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de çok adayla gidiyoruz. Tabi ki adaylıklar bu delege seçimlerinden sonra netleşecek. Biz önümüzdeki hafta sonu hemen hemen birçok mahallede sandık koyarak delege seçimleri yapacağız” dedi.

CHP Kayseri Melikgazi İlçe Başkanlığı için yapılacak seçim ile ilgili CHP Kayseri İl Başkanlığı Binasında  basın açıklaması gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aşkın Genç gerçekleştirilen basın açıklamasında; “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de çok adayla gidiyoruz. Tabi ki adaylıklar bu delege seçimlerinden sonra netleşecek. Biz önümüzdeki hafta sonu hemen hemen birçok mahallede sandık koyarak delege seçimleri yapacağız. İktidarın uygulamalarına baktığınız zaman ne kadar demokrasiden uzaklaşırsa, uzaklaşsın bizlert Türkiye’nin birinci partisi olarak ve ilk seçimin iktidar partisi olacağımıza inancımızla tüm mahallelere sandık koyarak Mahalle delegesi seçimimizi gerçekleştiriyoruz. Kayseri’nin en büyük ilçesi olan Melikgazi ilçemizde yaklaşık 2 bin 700 üyemiz var. sanayisi, ticareti ve nüfus açısına baktığınız zaman Melikgazi çok önemli bir ilçe. Daha önce seçimler yapılamamıştı. Hafta sonu gerçekleştireceğimiz Mahalle Delege seçimlerinin ardından, 26 Ekimde de ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirerek hep birlikte ilçe başkanımızı seçeceğiz. İlçe başkanlığını üstlenen arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
CHP’nin Kayseri’de çok etkin bir rol oynadığını ifade eden CHP Meclis Üyesi Cem Aydın; “Partimiz Kayseri’de çok büyük bir iddia koydu.Halk Partisi tekrardan söz sahibi oldu.Burada parti emekçilerimizin katkı payı çok büyük.31 Mart 2024’te partimizi 1. Parti yapan irade ve kararlılık partimize Pınarbaşı,Akkışla,Felahiye ve Sarız olmak üzere 4,Türkiye’de 433 Belediye kazandırdı.Saydığım ilçelerin önemi hepsini iktidarın elinden almış olmamız.Burada olduğu gibi gelecek olan genel seçimlerde ve 2029 yerel seçimlerinde de daha büyük milli iradeyle daha çok milletvekili ve daha çok belediye başkanını Kayseri’den çıkaracak ve kazandıracağız.Bugün Türkiye’nin her yerine iddia koyduk.Seçmenle doğru iletişim kurduk.Bu iletişimi kurarken ittifaksız girdiğimiz bu seçimler de Gençlik kollarımız ve kadın kollarımızın çok kıymetli katkıları bulunmuştur.Partimizin demokratik zeminini her zaman koruduk.Bugün Türkiye’nin her ilinde her ilçesinde sandıklarımızı kuruyor ve  demokrasiyi önce partimiz de işletiyoruz” ifadelerinde bulundu.
 
Öte yandan Kayseri’nin geçmiş yıllarda iş olanakları konusunda daha iyi olduğunu ifade eden CHP Meclis Üyesi  Ali Abbas Ertürk; “Kayseri,Türkiye’nin her bölgesinde yaşayan vatandaşın imrenerek takip ettiği kişisel refahıyla ekonomisiyle sanayisiyle insanların mutlu huzurlu olduğu bir şehirdi.İnsanlar işsiz kaldığı zaman ya da mutsuz olduğu zaman Kayseri’ye gitmek isterdi. 25 yıllık iktidarın sonunda Kayseri’de ki durumu daha iyi biliyorsunuz.Geçtiğimiz kongre döneminde yapılmamış  olan mahalle Delege Seçimlerini yapmak için buradayız.Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede demokrasinin kalesi bir partidir.Bunu kendi içinde uygulayan hayata geçiren partidir” dedi.

Google+ WhatsApp