CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin CHP Meclis Üyesi Bahadır’ın çocuklarını kürsüye çıkarttı

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin CHP Meclis Üyesi Bahadır’ın çocuklarını kürsüye çıkarttı

CHP il danışma kurul toplantısında konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin Başkan Keskin CHP üyesi Bahadır’ın çocuklarını kürsüye çağırarak, “ Aramızda özellikle bulunmasını istediğim iki kardeşim var. burada olmalarını yalnız olmadıklarını, kocaman bir aileleri olduğunu görmeleri için istedim” dedi.

CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Kurul Toplantısı Kayseri İl Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kurul toplantısına CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP İlçe Belediye Başkanları ve partililer katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin CHP Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ın geçen hafta uğradığı silahlı saldırı hakkında açıklamalarda bulunarak cumhur ittifakını eleştirdi. Başkan Keskin konuşmasında “Kendilerini delikanlı gibi görenler, maalesef Şerafettin kardeşimizi kızının yanında öldüresiye kadar dövüp, kurşunladılar. Söyleyecek o kadar çok şeyimiz var ki, sağduyulu davranıp sevinicimizi yaşamaya çalışıyoruz, huzur bozulmasın diye uğraşıyoruz, itler gelip arkadaşımıza saldırıyorlar. Ona rağmen biz çok sakin davranıyoruz. Basın açıklamasında acımıza rağmen sağduyulu davranırken maalesef cumhur ittifakının ortakları tarafından yapılan açıklamalar o kadar açık ki, yaramızı kanatmaya ve derinleştirmeye çalışıyorlar. Acımızı içine kapatarak sağduyulu bir şekilde basın açıklaması yapıyoruz. Cumhur ittifakının küçük ortağı açıklama yapıyor ne dediğinin farkında da değil. Büyük ortağı ise küçük ortağından daha çok onu savunuyor. Vicdansızlık yapacağınıza kınayın, orada ölümle mücadele eden bir insan var önce kınayın sonra siyaset yapacaksanız yapın” ifadelerini kullandı.

Başkan Keskin CHP Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ın çocuklarını kürsüye çağırarak “Aramızda özellikle bulunmasını istediğim iki kardeşim var. burada olmalarını yalnız olmadıklarını, kocaman bir aileleri olduğunu görmeleri için istedim” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp