Çanakkale Rehberlerinden Ataç´a Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen "Kültür Turları" kapsamında Çanakkale´ye düzenlenen gezilerde Eskişehirlilere eşlik eden rehberler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç´ı makamında

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen "Kültür Turları" kapsamında Çanakkale´ye düzenlenen gezilerde Eskişehirlilere eşlik eden rehberler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç´ı makamında ziyaret etti.
Tepebaşı Belediyesi´nin Çanakkale´ye düzenlediği turlara rehberlik ederek orada Eskişehirlileri bilgilendiren rehberler, belediyenin konuğu olarak Eskişehir´e geldi. Eskişehir´i gezerek keyifli anlar yaşadıklarını belirten konuklar, Başkan Ataç´ı da makamında ziyaret etti. Başkan Ataç´a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden heyet, Çanakkale Anıtı´nın minyatürü başta olmak üzere, çeşitli hediyeleri Ataç´a takdim etti.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ataç, şöyle konuştu:
"Rehberlerimiz Çanakkale Savaşı´nı ve o bölgeyi en açık ve objektif bir şekilde anlatarak, önemli bir göreve imza attılar. Kültür turlarımızda, Çanakkale´ye gelen Eskişehirlilere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben hep söylerim, her Türk´ün Çanakkale´yi muhakkak görmesi gerek. Burada bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum."
Ziyaretin ardından Başkan Ataç, konuklara Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası´nı gezdirerek, bina içinde bulunan orada "Pişmiş Toprak Sempozyumu" ve "Sanat Çalıştayı" eserleri hakkında bilgiler verdi.
(AS-GÖ-KÇ)

25.10.2014 14:28:53 TSI

Google+ WhatsApp